Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί λίγο πριν τα διόδια στον πολύμυλο κοζάνης με . Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα.

Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Qoe9ptvajuvglm
Qoe9ptvajuvglm from thesstoday.gr
Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί λίγο πριν τα διόδια στον πολύμυλο κοζάνης με . Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα. Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, .

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, .

Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα. Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί λίγο πριν τα διόδια στον πολύμυλο κοζάνης με . Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης. Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης. Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό.

Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Aqyjbjvd70sf8m
Aqyjbjvd70sf8m from www.alphatv.gr
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας. Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό. Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης.

Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης.

Στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης. Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί λίγο πριν τα διόδια στον πολύμυλο κοζάνης με . Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα. Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό. Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας.

Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό. Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας.

Στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης. Rtgpsj2iu Rtgm
Rtgpsj2iu Rtgm from imageservicethumbs.glomex.com
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό. Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης. Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας.

Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από .

Στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης. Δεκατρείς άνθρωποι τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, σε καραμπόλα 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στο τμήμα από βέροια προς πολύμυλο κοζάνης, . Το ατύχημα σημειώθηκε πριν τα διόδια πολυμύλου στο ρεύμα προς κοζάνη και η τροχαία εκτρέπει τα αυτοκίνητα στον κόμβο της βέροιας. Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό. Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη το πρωί λίγο πριν τα διόδια στον πολύμυλο κοζάνης με . Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife. Καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων σημειώθηκε περίπουν στις 11.30 το πρωί της κυριακής λίγο πριν τα διόδια του πολυμύλου με κατεύθυνση από βέροια . Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης. Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Καραμπόλα δεκάδων οχημάτων στον πολύμυλο, κλειστή η εγνατία. Σύμφωνα με την αστυνομία, στην καραμπόλα εμπλέκονται περίπου 30 οχήματα.

Καραμπολα Πολυμυλοσ - Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης.. Καραμπόλα με την εμπλοκή 50 αυτοκινήτων στην εγνατία οδό στα διόδια κοντά στον πολύμυλο κοζάνης. Νέα καραμπόλα αυτοκινήτων σημειώθηκε το πρωί της κυριακής 6 μαρτίου 2022 στην εγνατία οδό. Κλειστή παραμένει η εγνατία οδός στο τμήμα από . Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί σοβαρός τραυματισμός. Ανάμεσα στα ι.χ που ενεπλάκησαν στην τρομακτική καραμπόλα στην εγνατία οδό.